Panasonic LUMIX DMC-FZ300
109_fejlecbe

 

További infó a képre kattintva!Bezár
1878_FFC header_109.jpg

Panasonic LUMIX DMC-FZ300

     Kód: 513136

168.990,- Ft
513136_fz300-1.jpg

Kiváló képminőség
25–600 mm-es zoom, a teljes tartományban f/2,8-as fényerővel
"Legjobb szuperzoom fényképezőgép" TIPA Díj 2016-ban

A Panasonic LUMIX DMC-FZ300 kapta a "Legjobb szuperzoom fényképezőgép" megtisztelő címet; az F2.8-es rekesszel büszkélkedő LEICA DC objektív egészen elképesztő 25–600 mm-es zoomtartományával, nagysebességgel örökíti meg a pillanatot, ráadásul a csepp- és porálló robosztus konstrukció a legzordabb körülmények között is megállja a helyét. A fényképezőgép rendelkezik  a Panasonic fejlett 4K fényképezési és videofelvételi lehetőségeivel – beleértve a 4K PHOTO funkciót–, ami alapvető változást jelent a legvarázslatosabb pillanatok rögzítésében, legyen szó a távoli vadvilág megörökítéséről vagy sporteseményen való használatról.

 

A TIPA zsűrijének szóvivője szerint: „A beépített 25–600 mm-es Leica DC Vario-Elmarit objektív, valamint a csepp- és porálló kialakítás teszi a Panasonic FZ300-t ideális utazótárssá a lelkes fotósok számára. A FZ300 12.1 MP-s 1:2,3 hüvelykes, nagyérzékenységű MOS érzékelője, valamint a hatékony képstabilizáló rendszer a készüléket állóképek és HD videofelvételek rögzítésére egyaránt alkalmassá teszi. A számos állóképes és videofelvételi módot kreatív lehetőségek egészítik ki, ideértve a 4K videorögzítést és a RAW állóképek készítését. A FZ300/FZ330 kiemelkedő eleme a nagyméretű, 1440 ezer képpontnak megfelelő felbontású, élő nézetű OLED képkereső (LVF), valamint a kihajtható hátsó képernyő, továbbá a Panasonic DFD- (Depth from Defocus) és AF-technológiája, amellyel a 0,09 másodperces autofókusz sebesség sem elérhetetlen, míg a folyamatos autófókusszal (AFC) 6 fps-s sorozatfelvételezési lehetőség áll rendelkezésre.”

 

A 25–600 mm-es LEICA DC VARIO-ELMARIT objektív a teljes tartományban f/2,8-as fényerővel rendelkezik. Függetlenül attól, hogy a téma milyen messze van, vagy hogy milyen gyorsan mozog, ez az objektív nem hagyja megszökni. És a változatlan f/2,8-as fényerő a teljes zoomtartományban lehetővé teszi a fényképezést rossz fényviszonyok között is.

Emellett a Panasonic nanotechnológiás felületkezelési feketedoboz-technológiája, amelyre rendkívül alacsony visszaverődési arány jellemző, a LUMIX FZ300 fényképezőgépben alkalmazva kivételes optikai teljesítmény és megdöbbentő élesség elérésére ad lehetőséget a becsillanás és a szellemképek kiküszöbölésével.

• 35 mm-es egyenértékkel: 25–600 mm.

Kiváló képminőség még gyenge megvilágításnál is


A 12,1 megapixeles magas érzékenységű MOS érzékelő a Venus Engine egységgel együtt egyszerre biztosítja a kiváló minőségű képrögzítést és a gyors jelfeldolgozást.
A kiemelkedő zajcsillapító rendszerrel gyenge fényviszonyok között is éles képek készíthetők akár 6400-as ISO érzékenységgel.
A Venus Engine kiemelkedően teljesít a fényelhajlás kompenzálásában is, így a képek szűk rekeszbeállítással fényképezve is tiszták és élesek lesznek.

5 tengelyes korrekció / kiegyenesítés


Az 5 tengelyes HYBRID O.I.S.+ (Optical Image Stabilizer Plus)* funkció révén elmosódásmentesen videózhat egy kézzel is. A funkció a fényképezőgép 5 féle mozgását képes érzékelni és kompenzálni: a vízszintes és függőleges elmozdulást, valamint a három tengely körüli elfordulást. A felvételkiegyenesítés funkció pedig érzékeli a kép horizontját, és a fényképezőgép ferde állásában is biztosítja, hogy a horizont vízszintes legyen. Még messzire kitartott, szemmel nem követett rögzítés esetén is stabil képet ad.

* Az 5 tengelyes HYBRID O.I.S. a 4K videorögzítés kivételével videofelvétel közben is működik.

4K videó és 4K fénykép

 

4K videó és 4K fénykép – a tökéletes pillanat megragadása


Bármikor bekövetkezhetnek az olyan különleges pillanatok, amelyekre mindig emlékezni szeretne, és amelyeket a lehető legjobb felbontással érdemes rögzíteni. A Panasonic 4K-technológiája most már mindenki számára elérhető. Az új LUMIX GX8 bevezetésével 4K felbontású videókat rögzíthet (akár QFHD: 3840 x 2160 képpont, 25 kép/s, 100 Mbit/s).

A 4K fényképezési funkcióval könnyedén tökéletes képkockákat vághat ki a 4K videóból (30 képkocka, illetve fénykép másodpercenként) a fényképezőgépen, és ezeket 8 megapixelesnek megfelelő állóképként mentheti.

A LUMIX FZ300 a videózásnál és fényképezésnél is felszabadítja kreativitását.

4K fényképezési módok – a szabadon szárnyaló kreativitásért


A 4K fénykép funkció három különböző módban használható, de mindegyikkel rögzíthető a tökéletes pillanat magas, 30 képkocka, illetve fénykép másodpercenként sebesség mellett:

4K sorozat
Ezzel a funkcióval a sorozatfelvételhez hasonlóan fényképezhet. A fényképezőgép folyamatosan, igen nagy sebességgel készít 8 megapixelesnek megfelelő képeket, amíg nyomva tartja az exponálógombot.

4K sorozat S/S (start/stop)
Ez a funkció a normál 4K fénykép funkció, amellyel egy 4K videót rögzíthet, amelyből később bármelyik képkockát, illetve fényképet mentheti 8 megapixelesnek megfelelő képként. Nem kell mást tennie, csak várni a megfelelő pillanatra.

4K elősorozat
A „4K elősorozat” üzemmód különlegessége, hogy a fényképezőgép az exponálógomb megnyomása előtti és utáni egy másodpercben is rögzíti a 4K videót. Ezzel azokat a megjósolhatatlan pillanatokat is elkaphatja, amelyek az emberi reakcióidőnél sokkal gyorsabban megtörténnek. 60 extra képet kap, hogy a legjobbat kiválaszthassa.

4K videó – a Full HD felbontásnál is nagyobb részletgazdagság


Akár filmnézésről, akár videoszerkesztésről van szó, a 4K felbontás sokkal intenzívebb látványt kínál, mint amilyet valaha is tapasztalt. A 3840 x 2160 képpontos natív felbontás négyszer nagyobb, mint a full HD, így sokkal részletgazdagabb képet eredményez. Még a full HD formátumba exportált 4K felvételeknél is sokkal élesebb és határozottabb a megjelenítés, mint a full HD felbontással rögzített felvételeknél.

• A 4K felbontású rögzítéshez UHS Speed Class 3 kategóriájú kártya szükséges.

Strapabíró kivitel

 

Csepp- és porálló, strapabíró kivitel


A kemény kültéri igénybevételekkel való szembeszálláshoz a LUMIX FZ300 csepp- és porálló, strapabíró kivitelt kapott. Tömítést kapott minden összeillesztés, tárcsa és gomb, hogy átmenjen a vezető DSLM (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek szigorú minőségellenőrzésén is. A LUMIX FZ300 készüléket kültéri fotózáshoz rossz időjárás mellett is magával viheti: a párás dzsungeltől kezdve a szeles sivatagig.

Kialakítás és vezérlés

 

1440k képpontos, 0,7-szeres nagyítású, nagy OLED élőképes kereső


A LUMIX FZ300 nagy felbontású (1440k képpontos), OLED kijelzős élő képkeresőjének 10000:1-es kontrasztaránya kiváló láthatóságot biztosít, és közvetlen napsütéses viszonyok között is tökéletes kompozíciót tesz lehetővé. A magas, 0,7-szeres nagyítás (35 mm-es fényképezőgéppel ekvivalens) révén a képrészleteket is jól láthatja. Mivel minden beállítás közvetlenül megjelenik a szemei előtt, így képei mindig pontosan olyanok lesznek, amilyet Ön szeretne.

3,0 hüvelykes, tetszőleges szögbe állítható, érintőképernyős hátsó kijelző


A nagy felbontású, kb. 1040k képpontos hátsó kijelző jobb láthatóságot nyújt, még napfényben történő fotózás esetén is. Továbbá a dönthető és elforgatható képernyőjével úgy keresheti szabadon a szokatlan látószögeket, hogy nem kell lemondania az egyszerű kezelhetőségről és a képrögzítés teljes vezérléséről.
Az érintéses vezérléssel pedig a téma élességét a képernyő egyszerű megérintésével is beállíthatja, sőt magát a fotót is elkészítheti így.

Minden a megfelelő helyen


A LUMIX FZ300 nem csak kifinomult vázkialakítást és kényelmes, kézre eső fogást nyújt, hanem intuitívan használható kezelőszerveket is. A hátsó és oldalsó tárcsák a fő blende- és a záridő-beállításokat vezérlik, de ideiglenesen könnyen átválthatók a fehéregyensúly és az ISO érzékenység beállítására. A beállítások a négy funkciógombhoz is társíthatók.* Továbbá, az objektívtubus bal oldalán található oldalsó karral a zoom kényelmesebben működtethető, amikor a jobb kéz az exponálógombbal van elfoglalva.

* Négy gomb a vázon és öt gomb a menüben.

Rugalmas használatot biztosító bővíthetőség


A rugalmasabb használat érdekében a LUMIX FZ300 együtt használható külső vakuval (DMW-FL580L), sztereó puskamikrofonnal (DMW-MS2), telekonverterrel (DMW-LT55), makrokonverterrel (DMW-LC55) és még sok más kiegészítővel. A LUMIX FZ300 bővíthetősége messze túlmutat a hagyományos bridge fényképezőgépek korlátain.

Válaszadási és felvételi funkciók

 

Nagy sebességű automatikus élességállítás DFD technológiával


A Panasonic DFD (Depth From Defocus) automatikus élességállítási technológiájának köszönhetően akár a leggyorsabb mozgást is rögzítheti. A LUMIX FZ300 ezzel a vadonatúj technológiával azonnal kiszámítja a képkockán belülre eső tárgyak közötti távolságot, és gyors, folyamatos mozgással vezeti az objektív élességállítását. Az új rendszernek köszönhetően akár 0,09 másodperces* automatikus élességállítási sebesség is elérhető, és másodpercenként 6 képkockás sorozatfelvétel készíthető AFC módban. Videózás közben a folyamatos élességállítás stabilitását is növeli.

* A CIPA szabvány szerint. Az élőképes kereső használatakor.

12 kép/másodperces sorozatfelvétel


A nagy sebességű sorozatfelvétel funkcióval másodpercenként 12 kép készíthető a maximális 12,1 megapixeles felbontásban. A körülbelül 0,88 másodperces gyors bekapcsolásnak és a kioldó rövid késleltetésének köszönhetően a LUMIX FZ300 soha nem hagyja cserben, amikor el kell kapni a múlékony pillanatokat.

Közeli makrofotózás


A LUMIX FZ300 1 cm-es minimális élességállítási távolságával lenyűgöző makrofotókat készíthet.

A Wi-Fi® funkcióval szabadjára engedheti kreativitását


A LUMIX FZ300 csatlakozási funkciói sokféleképpen bővítik a fényképezőgép használhatóságát.

A fényképezőgép vezérelhető az okostelefonra vagy táblagépre telepített Panasonic Image App alkalmazással, amelyben távolról megtekintheti a képet, beállíthatja az élességet, kioldhatja a zárat, majd a táblagép nagy képernyőjén megnézheti, sőt akár a közösségi hálózaton is megoszthatja a fényképeit.

Egyszerű megosztás
Okostelefonja vagy táblagépe segítségével egyszerűen, áthúzással megoszthatja kedvenc pillanatait a közösségi hálózatokon.

Földrajzi pozícióadatok rögzítése
A LUMIX FZ300 pontosan tudja, hol van, mert az okostelefon vagy táblagép GPS-naplóját/címkéjét használja. A földrajzi adatok rögzítésével automatikusan rendelkezésére áll az az információ, amely alapján később visszakeresheti, hogy hol készítette a képeket.

RAW adatok feldolgozása a fényképezőgépen


A LUMIX FZ300 képes RAW-formátumú képek rögzítésére, és fel is tudja dolgozni azokat a fényképezőgépben a következő beállítások módosításával: Színtér beállítása (sRGB / AdobeRGB), Fehéregyensúly, Expozíciókompenzáció, Fotóstílus, Intelligens D-tartományvezérlés, Kontraszt, Kiemelés / árnyékolás, Telítettség, Zajcsökkentés, Intelligens felbontás, Élesség.

Kreatív panoráma


A szűrőeffektusok széles választékát kínáló Kreatív vezérlő funkcióval speciális effektusokat kölcsönözhet fényképeinek és videóinak. A Kreatív panoráma funkcióval dinamikus panorámaképeket készíthet a fényképezőgép egyszerű elfordításával. A „Normál (minimális torzítás)” vagy a „Széles (maximális látószög)” beállítás választható.

Nagysebességű videók HD minőségben


Nagy sebességű videókat* rögzíthet HD minőségben 100 képkocka/másodperces, illetve VGA minőségben 200 képkocka/másodperces sebességgel. Így olyan jeleneteket is rögzíthet, amelyek szabad szemmel nem láthatók, majd ezeket látványos lassított felvételként játszhatja le.

* A rögzítési formátum 25p.

 

Tulajdonságok:

 • 12 megapixeles, 1/2,3″ típusú BSI-CMOS képérzékelő
 • új Venus Engine képfeldolgozó processzor
 • időjárásálló váz (por, és cseppálló)
 • 25-600mm-es gyújtótávolságnak megfelelő, 24×-es optikai zoomos Leica DC objektív
 • két zoomkar a kényelmes kezeléshez
 • MF tárcsa az objektív bal oldalán
 • a teljes tartományban fix, 1:2,8 fényerő!
 • 1 cm makró közelpont
 • 5-tengelyes Hybrid O.I.S. stabilizátor
 • ISO100-6400 érzékenység, 1/3 Fé-enként állítható
 • RAW képformátum támogatása
 • 60-1/16000 mp záridő
 • rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi mód
 • panoráma készítés pásztázással, gépen belüli összeillesztéssel
 • beépített vaku és vakupapucs TTL rendszervakunak és középpontos rádiós kioldónak
 • UltraHD videófelvétel (25 és 24p)
 • sztereó beépített mikrofon, külső mikrofon csatlakozó
 • 4K fotósorozat
 • Post-Focus: az élesség helyének utólagos kijelölése a képen (4K sorozatnál) – csak tervezett szolgáltatás!
 • 12 kép/mp sorozat
 • 1,04 millió képpontos, forgatható, érintésérzékeny LCD
 • 1,44 millió képpontos, 0,7×-es nagyítású OLED kereső
 • 380 kép egy akkutöltéssel
  Wi-Fi és NFC
  magyar menü
Kapcsolódó cikkek:

Referencia munkáink      Referencia munkáink
Esküvői fotók      Esküvői fotók
Műtermi fotózás      Műtermi fotózás
Mielőtt fényképezőgépet vásárolna, ezt feltétlenül olvassa el!      Mielőtt fényképezőgépet vásárolna, ezt feltétlenül olvassa el!
Fotószolgáltatásaink      Fotószolgáltatásaink
Igazolványkép      Igazolványkép
Vízumkép      Vízumkép
Portréfotó      Portréfotó
Tablófotó készítés      Tablófotó készítés
Digitalizálás      Digitalizálás


Termék ajánló:Fotózás, esküvői fotózás, tablókép, Eger, Demjén, Mezőkövesd - Fuji Foto Centrum

Eger, Kis-Dobó tér 8. Tel.:+36-36-517-255, Adószám: 23239441-2-10
Nyitva tartás: H - P : 9:00 - 18:00 Szombat: 9:00 - 14:00 Vasárnap : ZÁRVA
Ha telefonon nem tudott elérni, akkor az alábbi "Üzenet szövege" résznél
hagyjon üzenetet és visszahívom.


google3d

* kötelező
Térkép